Prikaz jedne poruke
Stara 4.7.2015, 2:40   #14
SAJEVAC
Deo inventara foruma

Član od: 6.12.2008.
Zahvalnice: 597
Zahvaljeno 561 puta na 516 poruka
Slanje poruke preko MSN-a korisniku SAJEVAC
Određen forumom Re: Grafička za Win 8.1

Citat:
Nepotpisani Čitalac kaže: Pregled poruke
Po mom iskustvu - ili tačnije rečeno, sabranim iskustvima moje žene i mojih klijenata na poslu - Win 8.1 zaista jeste agilniji... prva 3 meseca upotrebe. Posle toga sve ide nizbrdo, i to rapidno, ako je na mehaničkom HDD-u. U slučaju SSD-a, raspad sistema se efektivno odlaže na recimo godinu dana. Posle toga kreću zvrčke na nivou Viste, nakon čega je reinstall rešenje koje čuva najviše živaca. Refresh opcija ne pomaže previše.

Korišćena pod istim uslovima, "Sedmica" posle godinu dana radi jednako dobro kao i prvog dana, na SSD-u i posle 3...

No, ako je OP baš rešio da pazari nešto novo, verovatno je najbolje uzeti nešto novo i štedljivo. Što zbog šireg dijapazona podržanih standarda (zašto na pr. ne gledati filmove kroz madVR preko DXVA ako je moguće), što zbog manjeg zagrevanja i dužeg radnog veka kako kartice tako i kompletne mašine - i manjeg opterećenja napajanja, na kraju krajeva.
Ovo sto si ti napisao sve vazi,ali za win 7 .Ja win 8 imam jace od godinu dana,od prvog pa do sad dana nista se promenilo nije...
SAJEVAC je offline   Odgovor sa citatom ove poruke