Meni se svidja to sto kada otkljucas drugi nivo Atlasa (neka vrsta skill tree), sva unapredjenja koja tu radis vaze ti za svaku klasu, tako da kada otkljucas neku klasu i krenes sa njome da igras moze da bude poprilicno nabudzena. Veliki plus je i sto u toku igranja tamnice izvan borbe mozes da promenis klasu.
Sto se p2w tice, igra ima ogranicenja u vidu koliko kredita i svih ostalih dzidzabidza (onih kristala za unapredjivanje atlasa) mozete da dobijete nedeljno,i resetuje se jednom nedeljno, jelte. ljudi kkoji za pravi novac kupuju "dijamante", mogu iste pretvarati u kredite i krediti dobijeni na taj nacin ne ulaze u taj nedeljni limit. Mada, mislim da je to prilicno skup sport kojim se postize jedino brze napredovanje. Ne znam da li poseduje jos neke p2w elemente.
Sto se Neverwintera tice cuo* sam da su stavili sansu da vam boss izbaci predmet na kraju, sto znaci da vi odradite sve ali dobijete sipak. Sto nije bilo kao kada sam ja igrao Draco u CN je UVEK izbacivao neki od legendarnih predmeta kaji su se prodavali za masne pare na AH. E ovo je za mene vec tezak p2w jer da bi dosli do opreme koja valja morate da iskasljete pare za premijum valutu pa onda njome kupite tu opremu ili igrate i i grate i igrate i igrate i onda batalite
*ne znam da li je tacno