Prikaz jedne poruke
Stara 14.7.2015, 21:56   #5
Jamiroquai
Veteran

Član od: 19.2.2007.
Zahvalnice: 195
Zahvaljeno 96 puta na 57 poruka
Slanje poruke preko MSN-a korisniku Jamiroquai
Određen forumom Re: Računar se ne pali

Evo detaljno Ostavio računar uključen i legao jedno sat i po, budim se i pomerim miša i ništa, vidim ugašen skroz. Probam da upalim, ništa. Proverim kablove i kabl od napajanja promenim, isto. Tek onda izvučem napajanje iz ovog računara i ubacim u stari računar (kupljen 07/08) i onda verovatno zeznem onaj kablić za kuler i tu mi baci varnicu i ugasi odmah. Ajd, pomirim se sa tim, ionako mi ne služi ničemu taj računar. U njemu jedino što je valjalo je bilo Chieftecovo napajanje od 400w koje stavim u ovaj sad računar, povežem sve kako treba i ništa, ni da zavrti kuler ni ništa, nikakav znak da da. Prvo što mi je palo na pamet je da nije možda u kontaktu na ovom front panelu ali nije ni to.

Inače, radi se o konfiguraciji iz profila osim grafičke kartice koja mi još nije stigla, tako da je računar radio sa integrisanom. Nema ni puna 2 meseca rada, čini mi se. Ne znam nisam pametan što se ovoga tiče, sada me jedino interesuje koliko ću čekati što se tiče reklamacije pošto sam uzeo u firmi na E, i da li se to šalje u Beograd ili Čačak? Pošto mi računar treba zbog posla, da li je moguće da se nekako ubrza ova procedura i da ja uzmem neku drugu matičnu i da doplatim, ili u čemu god da je problem

I još jedno pitanje, pošto ne znam u čemu je problem, da li ceo računar šaljem njima? Sve komponente su od njih naručene, ja sam samo sklopio.

Poslednja ispravka: Jamiroquai (14.7.2015 u 22:09)
Jamiroquai je offline   Odgovor sa citatom ove poruke