Prikaz jedne poruke
Stara 25.7.2015, 11:13   #4769
Leonida
Deo inventara foruma

Član od: 31.7.2007.
Zahvalnice: 2.956
Zahvaljeno 2.021 puta na 1.042 poruka
Određen forumom Re: The Witcher 3

Pogotovo je borba u TW1 bila ispred svog vremena - levi klik kada se pojavi svetleci mac. Pravi hardcore PC master combat sistem.

Da me neko pogresno ne shvati, TW1 mi je fantasticna igra, ali ovi master rejs fazoni kako je TW3 u stvari konzolna igra i da je CDPR nekoga izdao su mi zaista smesni. Pricaj za sebe pero, jer se ja ne osecam kao da su me zeznuli. Ako sam ja zbog toga zaslepljen, neka bude tako.

Doduse, ja ne igram TW3 zbog grafike, kvaliteta tekstura, tweakovanje ini fajlova 2 nedelje, LOD-a vec zboga gameplay, price, fantasticnih sidequestova, zanimljivih likova i ostalih manje bitnih stvari...

1. Za block i counter attack sto su na istom dugmetu ne vidim sta je problem? Dobar tajming je sve.
2. Kako su ustedeli na gamepadu kada i dalje imas dugmice da izvadis steel i silver sword? To sto su ubacili automatsko vadjenje maca kada borba pocne nema veze sa stekanjem dugmica na gamepadu.
3. Sa problemom za lotovanje se slazem.
4. Opet teksture, LOD, grafika... koji je to open world naslov koji izgleda PRIBLIZNO dobro kao TW3?
5. Razlika izmedju low i ultra je i te kako vidljiva (na ultra doduse ne igram, zbog slabijem GPU), medjutim ne postoji nikakva razlika izmedju high i ultra, tj makar nisam mogao da primetim neku razliku (sem sto mi ultra podesavanja obore frejmrejt za 50%)
6. Kako smesna zahtevnost za vram moze biti problem? Da li bi bio srecniji da igra zahteva npr. 4GB+ VRAM kao Shadow of Mordor, igra koja izgleda poprilicno losije od TW3 iako ima vece zahteve?
7. To sto su alhemiju odradili na glup nacin nema veze sa konzolama.
8. Ma da, steta sto nemamo tu PC master rejs borbu iz prvog dela. Stisni levi klik na masinu kada se pojavi ikonica na ekranu i to radi 100+ sati.
9. First world problem (koji je vec resen cini mi se sa nekim od prethodnih zakrpa, jer cesto menjam gamepad i mis/tastaturu i ne iskace mi nikakva notifikacija).

Vidim da se bas mnogo njih oseca izdanim i prevarenim - http://www.metacritic.com/game/pc/th...er-3-wild-hunt (i 95% pozitivnih kritika na steamu).

Poslednja ispravka: Leonida (25.7.2015 u 11:25)
Leonida je offline   Odgovor sa citatom ove poruke
Sledeći korisnik se zahvaljuje korisniku Leonida na korisnoj poruci:
marko-marko (25.7.2015)