Prikaz jedne poruke
Stara 25.7.2015, 12:34   #4771
buraz
Starosedelac

Član od: 28.9.2011.
Zahvalnice: 434
Zahvaljeno 654 puta na 444 poruka
Određen forumom Re: The Witcher 3

Citat:
perablenta kaže: Pregled poruke
Izvini, ali je ne mogu da uzivam u prici ako u svakom drugom selu ispred mene iskaču ti zanimljivi likovi kao da su s Marsa pali na 2 metra.

1. Prvo kazeš kako ne valja u TW1 što moraš da imaš tajming da pogodiš kada zasvetli mač a ovde ti je OK da moraš da imaš tajming da pogodiš conuterattack sa istim dugmetom. Double standard much?

2. Naravno da ima sa "štekanjem dugmica". Zašto bi trošili dugme na kontroleru kada mogu da nameste da bude automatski nešto. A nas na PC niko ne pita hoćeš ili ne. Samo su dali key, koji nije ni od kakve koristi kada je automatsko ostalo.

4. Problem je što TW3 izgleda lepo samo na 5 metara od Geralta. A nema potrebe tako da bude na PC, nego nije dozvoljeno da bude bolje da ne bi izgledalo mnogo bolje od konzola. Da nisu uzeli čekove od Sony-a i M$ toga ne bi bio. Platform parity na delu.

6. Problem je Vram što pokazuje koliko malo tekstura igra loaduje a koliko ima prostora. Namerno je smanjeno da bi konzole mogle da poteraju a PC da ne može da izgleda mnogo bolje. Kao i no. 4. Da su stvarno optimizovali igru, mogao bi lepo da odabereš onakav kvalitet tekstura i LOD-a koliko imaš Vrama na grafičkoj. Ali, pošto ih za PC boli uvo oni su samo napravili onako kako konzolama odgovara.

7. Nije za alhemiju tehnički problem konzola već je problem korisnika. Igra je namenjena prosečnom Skyrim igraču na konzoli kao što sam napisao, ili nisi pročitao ili me nisi ukapirao.

8. A zašto nema stance? Koliko bi bilo bolje da protiv grupe drawnera ili vukova može da se aktivira group stance? Jok, bolje ovako da se borim sa kamerom i njenim izborom mete. A Geralt već pravi 180 i 360 sa mačem tako da nema nikakvih problema da i u ovoj igri može da se udaraju neprijatelji sa svih strana. Nego prosto zatupljivanje da bi se korisnik konzole osećao kao kod kuće.

9. Jeste problem. Jer je samo još jedan od očiglednih dokaza Console first, PC afterthought.
Citajuci tvoje postove, stekao sam utisak da je draze da nadjes nesto po cemu je igra losija zbog konzola, nego da igras tu istu igru. Cudan neki fetis.
buraz je offline   Odgovor sa citatom ove poruke