Re: The Witcher 3
U TW1 borba je bila presmješna, osim činjenice da kada se boriš sa jednim neprijateljom da shvatiš koji stil treba koristiti, što je da kažemo potpuno lako zaključiti, u suprotnom upališ group style koji nabudžiš do kraja i to je to. Najteži protivnik je ona džukela na početku "The Beast", a i njega možeš one-stunovati ako nabudžiš Aard. Bombe uopšte nisu potrebne za koristiti.
Koliko se sjećam, u kecu se takođe mogao biti napitak u toku borbe, jedino što je to trajalo možda 1 sekundu dok on izvuče napitak i popije, i tad je bez odbrane ikakve, ali i to se moglo riješiti tako što upališ quen. Da se razumijemo, moj omiljeni Vičer je prvi dio, ali ne zbog gameplaya i slično već zbog priče i atmosfere.
Takođe to što ti kažeš da nije dozvoljeno da bude "ljepša" nego na konzolama je glupost.Možda je igra neigriva i prezahtijevna na takvim podešavanjima. A ja te popin bugove nisam puno primjetio, jedino što se tiče grafike je mi primjetno to učitavanje, ali ne 2-3 metra ispred već u daljini, pogotovo sa konjem kada sprintuješ.
Zamjerke za kontrole takođe, šta, po tebi bi trebalo da razdvoje sve i jednu kontrolu samo eto da bi se pokazalo da može iako možda samo otežava igru, gdje bi ti stavio te kontrole a da budu postavljene tako da se lako mogu aktivirati, u čemu je problem to što neki tasteri imaju dvije komande ako su te komande logične.
|