Prikaz jedne poruke
Stara 6.9.2015, 13:18   #175
Lex987
Deo inventara foruma

Član od: 15.8.2012.
Zahvalnice: 1.312
Zahvaljeno 1.338 puta na 1.192 poruka
Određen forumom Re: AMD Radeon R9 390X glasine

Citat:
Renner kaže: Pregled poruke
Da, smetaju mi tvoji komentari jer si fanboj koji druge proziva fanbojevima, a ovdje glumiš nevinašce sa ovim licemjere ne mogu. Gotovo svaki bogovjetni komentar apokalipsa o potrošnji i zagrijevanju.

Ma nek su u nVidiji skresali tih 40W štednjom na hardveru, svaka im čast. Niko ne spominje da imaju čak i penal u DX12 performansu zbog manjka Async šejdera i oslanjanja na emulaciju preko drajvera? A DX12 peč za Arc odlžen, inače nv sponzorisana igra. Ovi će ih vjerovatno poslušati i isključiti AS kompjuting, kao što je njihov PR isto tražio i od Oxida pa ih ovi nisu poslušali, jer ipak iza njih stoji AMD. Nastavi ti da podržavaš ovakve, sledeća kartica koju budeš imao biće GTX1030.
Razlika izmedju 603w i 439w nije 40, ali ti imas neku svoju matematiku.
Sledeci put nemoj da cekas moj komentar, nego pocni da pljujes nekog cim napise da je AMD puko i ne zna gde udara. Znam da neces, manji si od makovog zrna na komentare nekih persona, a pricas meni o licemerju. Ne podrzavam ja nikoga, pre Intela sa imao AMD, mozda cu opet jednog dana imati AMD procesor ili cu promeniti Nvidia graficku, ali necu da "podrzavam" neku stranu samo zato sto sam odlucio da mrzim suprotnu (da bih imao razlog da se svadjam po forumima ). Pogledaj koliko sam predloga za konfiguraciju dao u poslednje vreme i videces da je PowerColor R9 270 bila najzastupljenija , tako da tvoja prica o fanboy-u nema nikakvu osnovu. Da vidim tebe da preporucis nekom GTX karticu (verovatno ces se pre obesiti nego to uraditi ). Pozdrav, necu vise da komentarisem R9 290/390, ocigledno imas neki pik na mene i necu da pravimo ovde guzvu bez potrebe.

Poslednja ispravka: Lex987 (6.9.2015 u 13:26) Razlog: *
Lex987 je offline   Odgovor sa citatom ove poruke