tema: Mad Max
Prikaz jedne poruke
Stara 27.9.2015, 16:04   #205
Emix
Deo inventara foruma

Član od: 23.5.2010.
Zahvalnice: 589
Zahvaljeno 1.570 puta na 898 poruka
Određen forumom Re: Mad Max

Sto se "survival" aspekata i resursa tice, apsolutno se ne slazem. Zato sto je dovoljno sagraditi par projekata u strongholdima i upgrade-ovati odredjene stvari kod Griffe i to je to. Jednom sam ostao bez benzina pa sam morao da trazim po mapi da bih pokrenuo balon. To je sve. Dakle survival aspekat igre je samo prividan i nikako nije dobro uradjen.

Za mapu i atmosferu se naravno slazem.

Likovi jako dobro dizajnirani ali to je sve. Niko od njih ne ostavlja neki utisak sem Chumbucketa koji je 90% igre sa vama. Bilo bi glupo da se nisu potrudili oko njega. Ostali likovi dobro dizajnirani, ali ne ostavljaju aposlutno nikakav utisak, nezanimljivi, skoro pa nebitni za pricu, koja je kao sto sam i reako tu samo da bi bila tu.

Za pricu se ne slazem zato sto mislim da su mogli mnogo vise i mnogo bolje. Likovi nisu izgovor zato sto su likovi u igri meh, mozda ne svi ali velika vecina.
Imali su bukvalno sve, ali nisu iskoristili kako treba to sve na cemu su radili. Prica krece skroz ok, ali sve nakon toga je dosta lose, zbrzano, nedovrseno, neobjasnjeno...

Zaista dobra i zanimljiva igra, ali kazem nikako odlicna ili savrsena. Kao sto si i sam rekao dobar temelj za Mad Max 2, koja bi po mom misljenju trebala da bude drugacija igra od onoga kako je ti vidis.
Emix je offline   Odgovor sa citatom ove poruke
Sledećih 2 korisnika se zahvaljuje korisniku Emix na korisnoj poruci:
pentraksil (27.9.2015), Vladimirus86 (27.9.2015)