Re: The Witcher 3
Kad su u pitanju performanse, samo su nove lokacije bas zestoko sje*ali sto se tice optimizacije. Protiv bossa u kanalizaciji sam konstantno imao 32-33fps, i isti slucaj je i sa "zabavom" za odredjenog NPC-a. Igra se vuce jedva par frejmova preko 30. Ostale lokacije su standardno ok, od 45 do 50-55, ali ovo je zivi uzas. Podesavanja su ista kao i pre (sve ultra, foliage i senke high, hairworks kompletno pogasen sve moguce opcija, a post processing na max.).
Igrivo je jer nema stucanja, ali opet mi je cudno da je ekspanzija toliko zahtevnija od base igre. Pogotovo mi nije jasno koji su to magicni efekti u kanalizaciji osim ono malo dima oborili framerate za 30%.
Pored svega toga, ipak je najbitnija prica. Za sada me drzi interesovanje i neizvesnost o namerama NPC-eva i posledica mojih odluka. Medjutim, najveci problem u celoj prici je to sto ne mogu da se uzivim toliko u nesto ako znam kraj. Koliko vidim, HoS se odvija pre kraja base igre, a svi znamo sta se desava na kraju. Zbog toga ne volim prequele... Kad znam destinaciju, nekako mi je manje zadovoljstvo iskusiti put.
|