tema: Guild Wars 2
Prikaz jedne poruke
Stara 19.11.2015, 21:18   #9248
Srki#12
Veteran

Član od: 23.9.2007.
Zahvalnice: 37
Zahvaljeno 83 puta na 66 poruka
Određen forumom Re: Guild Wars 2

Citat:
Montoya kaže: Pregled poruke
ne znam, imam warirora uradjena full spec, full asc zerker,skoro sve meta...vecinu hp bosova sam solo radio prelagano,3-4x jaci war nego pre.Nisam radio dung i ostalo,tako da za to ne mogu da pricam.Ali sam zato necro prebacio vise na cond sad,ali on mi nikad i nije bio ni blizu meta, za necro se slazem sa legiona.ne znam nema pravila...
Bossovi u high lvl fraktalima imaju ogroman toughness (ne znam kako ce biti nakon sledeceg patch-a za fraktale) tako da power dmg gubi dosta na efektnosti i condi preuzima primat jer zaobilazi toughness. Takodje, ovaj prvi raid ukljucuje jednog mini bossa koji je imun na power damage, tako da bez condition damage ne mozes uopste da imas uspesan run ni u teoriji.

Sto se open world eventova tice svi koji se zale da imaju problem furaju zerk buildove. Ne kazem da ne moze sa njima da se igra, vec da je teze. Ko zna ok, ali ocigledno vecina ne zna. Medjutim, ako se malo ulozi u toughness (ili defense na neki drugi nacin umesto 100% offense builda) stvari odmah izgledaju sasvim drugacije i ono sto je bilo tesko ili nemoguce postaje sasvim ok solo sadrzaj.
Srki#12 je offline   Odgovor sa citatom ove poruke