Prikaz jedne poruke
Stara 20.11.2015, 15:06   #5433
buraz
Starosedelac

Član od: 28.9.2011.
Zahvalnice: 434
Zahvaljeno 654 puta na 444 poruka
Određen forumom Re: The Witcher 3

Citat:
Aibo kaže: Pregled poruke
I završih main story sa ok ishodom po pitanju raznih stvari, ali sa najcrnjim krajem između ova 3 glavna kraja u vezi sa Ciri. Onda sam otišao na net i video da sam taj usr*ni kraj dobio ne toliko zbog nekih dela koliko zbog pogrešno odabranih reči u nekim trivijalnim momentima. Samo sam npr. u jednoj jedinoj situaciji trebao da kažem ovo
Spoiler za :
I know what might lift your spirits

umesto ovoga
Spoiler za :
Relax, you don’t have to be good at everything

i dobio bih peachy Witcher kraj umesto ovog ujeda za dušu. F**k you CDPR.
Ja nisam citao knjige i ni u ludilu nisam mogao pretpostaviti da ce na kraju:

Spoiler za kraj:
Ciri pokusati da zaustavi White Frost. Nisam cak verovao ni da se prorocanstvo obistinjuje dok nisam isao po razlicitim svetovima sa Avalachom... Samim tim nikako nije bilo moguce pretpostaviti da ce moji dijalozi biti ti koji ce ohrabriti Ciri da se uspesno izbori na kraju sa WF-om. Dobio sam bio savrsen kraj iz prve (osim sto je Geralt ostao FA ali to sam namerno uradio da vidim threesome scenu do koje nije ni doslo), ali iskljucivo zato sto su izbori manje-vise ocigledni po pitanju normalne reakcije u tim situacijama- tipa da odes s njom na grob i slicno - ali ne zbog toga sto sam imao predstavu da cu time odrediti kraj i sudbinu Ciri.

Mislim da je to CDPR namerno tako napravio jer ce skoro svako posle eventualnog "ujeda za dusu" nakon ulozenih 200h igre odmah zapoceti novi prelaz. Myself included.
buraz je offline   Odgovor sa citatom ove poruke