Imam dva rangera, od toga je jedan full zerk LB/GS, šta sam onda ja?

Samo sam se zezao sa klišeima, mada u svakom zezanju uvek ima i malo istine

Koliko su KB rangeri bili omraženi, valjda ne moram da objašnjavam bilo kome ko je proveo u igri više od 100 sati i poznaje combo mehaniku. Kad takvom rangeru sto puta kažeš NEMOJ, a on opet - ili je bezobrazan ili nije baš sasvim svoj.
WvW mi jeste (bio) omiljeni deo igre, ali opet se radi o sprdnji sa elitistima svih vrsta, uključujući tu i WvW. Mogao sam da opletem po "GTFO rallybots go back to PvE" smaračima u WvW, "LFR 5K AP+ only ping gear or kick" PvE delu ili PvP-erima koji na sve ostale gledaju sa visine, a teraju cookie cutter meta buildove. Stvar je u tome što nemam prostora da nakon svake rečenice u SK napišem "e, zezam se" i nije moj problem ako neko sve to preozbiljno shvata. Ljudi koji ne igraju GW2 toliko kao ja (izračunao sam - kada se sve sabere i spoji, u igri sam proveo 15 meseci 24/7 bez prestanka, dakle nisam ni ja baš sasvim svoj) i to u relativno malom krugu ljudi (neki mali, drugarski guild itsl.) nisu u većoj meri bili izloženi masi sa svih mogućih servera (što NA, što EU... jedino CN nisam igrao, mada bi to bilo previše čak i za mene), a ja iz svog (prebogatog, bilo to dobro ili loše) iskustva trvdim da je 99% GW2 populacije sačinjeno od bezobraznog šljama i ljudi bez trunke skilla, što je veoma tužno jer za GW2 uopšte nije potreban neki poseban skill. Tu je delom kriv i ANet jer je povlađivao takvima, umesto da je određene elemente igre (same klase, broj skillova, balans buildova, encounteri itd.) učinio izazovnijim i raznovrsnijim, pa da se ljudi pomuče i zapravo nešto nauče.