Citat:
NastyB kaže:
I jedan mali savet - kad CPU tim krene da pogađa iz nemogućih pozicija, često menjaj odbrane. Dešavalo mi se da me Hjuston razbija sa trojki, a onda zaigram FULL COURT PRESS i oni se potpuno pogube. Ili kad CPU tim počne da se šeta kroz odbranu zaigram zonu i bude potpuno drugačije. Veoma je poželjno često menjati tip odbrane u toku utakmice.
|
Vidiš npr. moje utakmice sa Houstonom su bile poprilično realne u tom smislu. U poslednjoj koju smo odigrali pobedio sam ih sa 5 razlike. Mogao sam i da izgubim, često se i lomio rezultat, bila je rezultatska klackalica, ali mi je delovala fer utakmica. Nervira me kad slabije ekipe krenu da kidaju na vrlo nepošten način. Ali dobro, kao što kažeš, to je samo kompjuterska igra, ne možemo očekivati savršenstvo, međutim mislim da te sumanute situacije mogu da se otklone, jer stvarno ima potencijal odlične simulacije košarke. Btw čak se i meni dopada simulation pristup, iako sam ja više casual igrač, zabavno mi je da igram simulaciju basketa. Možda ću joj se i vratiti kad me prođu sve psovke od sinoć, upućene kompu

. Moram da probam da se naviknem na te budalaste situacije.