Citat:
Neutrino kaže:
U Witcher-u 3 to ne bi moglo da funkcioniše iz prostog razloga što je mapa prevelika i ne sadrži dovoljan broj upečatljivih markera (par izuzetaka tipa Hanged man's tree po meni nije dovoljno). Neke druge igre su zato počele da primenjuju alternativna rešenja koja su po meni mnogo prikladnija. Recimo Inkvizicija (dežurni hejteri iskulirajte bar ovaj put, navodim čist primer) je uvela treasure mape na kojima se nalaze prave pravcate skice koje kao orijentire koriste veoma specifične lokacije na mapama. Meni je tamo bilo fantastično da recimo krenem rekom i usput mi se odjednom upali sijalica tipa "hej zar ona dva ogromna stuba koja pokazuju jedan ka drugom nisu na onoj treasure mapi koju sam pokupio prekjuče".
|
Taj sistem je imao i Black Flag. Ni to nije lose rjesenje, sve bi bilo bolje nego ovo sto su uradili u W3.
Pored toga poprilicno sam se iznenadio kolicinom oglasnih tabli koje nisu sadrzavale quest-ove nego samo kojekakve oglase i hint-ove za POI (mada moram priznati da me odusevilo to sto prica o Odinu i dalje tece kroz te oglasne table XD).