Prikaz jedne poruke
Stara 4.2.2016, 16:31   #2
Renner
Starosedelac

Član od: 18.3.2013.
Zahvalnice: 56
Zahvaljeno 365 puta na 235 poruka
Određen forumom Re: TV 40" (model 2015)

Baš sam nedavno uzeo jedan od 42", LG 42LF561V, sa IPS panelom, k'o duša. Uzeo sam na ugovor sa svojim internet provajderom, normalno košta 400€, međutim sa ugovorom je došao i popust od 25€ na normalnu cijenu, mada tebi to puno i ne znači.

Uglavnom, TV je vrh, bar meni, mada nije ni teško kad pređeš sa vremešnog "Gorenje" guzonje, što je zapravo i bio glavni razlog promjene, jednostavno mi je uzimao previše prostora. Ovaj gotovo da i nema stranice, ali tek sam vidjeo šta je kad sam pogledao nekoliko HD ripova preko USB flešića na njemu, s obzirom da je većina naših kanala jad i mutnilo SD doba (Pink mi je najgori bio od svih).

Ne posjeduje Smart sposobnosti, pa ne možeš pratiti YT ili bilo šta vezano za internet preko njega. Mada postoji rešenje, zove se Google Chromecast, ima jedan na mom domaćem tržištu, zapravo iz druge generacije, košta oko 60€, ubode se u TV i može da hvata Wi-Fi, i kontroliše se smartphonom. Gledajući većinu cijena ovuda, većina TV uređaja koji imaju Smart a slabije panele koštaju više nego ovakva kombinacija.
Renner je offline   Odgovor sa citatom ove poruke
Sledećih 2 korisnika se zahvaljuje korisniku Renner na korisnoj poruci:
Benedikt (8.4.2016), N3n0 (5.2.2016)