Prikaz jedne poruke
Stara 4.2.2016, 18:53   #5607
sasagrof
Član

Član od: 18.12.2006.
Zahvalnice: 2
Zahvaljeno 75 puta na 26 poruka
Određen forumom Re: The Witcher 3

Fenomenalna igra. Osam meseci nisam nista igrao a sada vec mesec dana igram polako po par sati i nisam se zasitio.Mislio sam da sam gotov sa igrama ali Witcher 3 mi daje nadu da gejming nije mrtav. Imam nekoliko zamerki mozda je vec neko ko je nezadovoljan time kao ja i napravio mod da pokusa da ispravi?
Alhemija - svedena na glupost apsolutno pojednostavljena u odnosu na prethodnike pogotovo keca.Taj filing da si poseban, meditacija i uzimanje pravih napitaka pre neke zahtevnije borbe je davao mnogo na atmosferi i uzivljavanju u igru.Sada je to na nivou gluposti mrzi me cak i da koristim napitke bespotrebni su sto dovodi do sledece velike gluposti - Hrana, tj zvakanje iste tokom borbe.Pojedes pileci batak i dve jabuke i to u toku borbe i kao nov si totalno suprotno celok koncepciji igre. Treca stvar je loot. Besomucno kliktanje na sve i svasta da bi nasao neku formulu pocinje zesce da smara mogao bih celu stranicu da pisem o nacinima kako je to moglo bolje da se uradi.
Ali ne zalim se igra je vrh uostalom Skyrim za mene nije bio igra dok nisam instalirao stotinjak modova i napravio ga hardcore igrom. Sreca pa uvek ima dobrih ljudi koji ne zale svoje vreme i znanje pa poklone neki sjajan mod zajednici a ionako sleduje drugi prelaz iduce zime pa ima vremena.
sasagrof je offline   Odgovor sa citatom ove poruke