Citat:
Dzigi kaže:
Sale ti nesto mnogo kukas za DS3? Covek bi rekao da ti se ne svidja. Cela igra nije toliko povezana (ako je i uopste) kao DS1 ali su regije povezane. Ono sto je DS1 u kompletu to su regije u DS3.
|
Naprotiv neke od skroz Dobrih stvari
1. Dizajn vecine regija i sveta uopste, je veoma dobar bas kao reinkarnacija keca sa onim spomenutim precicama. 2. muzika isto za vecinu borbi su se potrudili dize atmosferu za 2 stupca.
3. Vracen je onaj osecaj kada ugledas bonfire skaces od srece, survival element i osecaj teskobe su opet izrazeniji dok si u dvojci offline ili online osecao da je uvek neko uz tebe suvise fantoma oko tebe,suvise npc-eva .
4.Borba je zacinjena specijalnim potezima dok je balansiranost izmedju dodge i blok takodje opet na snazi.
5. Obozavam embers bolji sistem nego sa humanity + korisniji.
6.Lutanje se nagradjuje mozda vise no ikad.
To sve nema veze sa onim sto ocu da kazem, eto par nekih stvari stvarno jesu pomalo ili unazadjene u odnosu na dvojku
1. boss oruzja vecina je losija no pre i nema funkcije ne osecaju se specijalno dovoljno.
2. covenants nisu ko u dvojci kao ni prstenje.
2b. skaling je otisao u majcinu za mnoga oruzja samo da bi se uveli novi itemi u vidu gems sto je i + i - zavisno od oruzja.
3.Ili prosto neke jeftino izradjene zone (Irythil Dungeon i Arhive su debilna mesta i to je to sve u njima je postavljeno sa jedinim ciljem da te vara i uvuce u neki lazni osecaj lavirinta bez kraja izazovno fer ne ide u istu recenicu kad su one u pitanju)
4. Clerici su ga izduvali mada ne kao u kecu recimo, dok je dvojka najbolja po tome (pre dlc cast nerfa).
5.Kao i sorcery sure lets give them more wands but lets also nerf the magic itself so dex and str users dont feel at dissadvatage.
6. Igra zna da bude suvise forgiving za ove koji vole da buttomashuju non stop ko manijaci, jer su pojedini protivnici ionako kao na speedu, sto si takticniji to ti je gore u tim situacijama nasuprot kecu i dvojci .
Meni da se neka od ovih igara ne svidja, please to je na nivou naucne fantastike svako ko je citao makar dve poruke iz prosle 2 teme zna kolko ja gotivim serijal (u top 3 omiljena ikad na drugom mestu mozda i prvom)
Od kad je izaslo skoro i da ne prestajem , cak sam i prevazisao tehnicke probleme koje su ostavili i svoj limit grafe da bih igrao ako to nije dokaz ja ne znam sta je.
To moje **kukanje** je moje licno vidjenje nekih stvari ili osecaj u tom momentu ne mogu ja od pakla da napravim da nije pakao.
Nista drugo nije kao da mlatim praznu slamu imam argumente .
I dalje mislim da je sirovi gameplay zakon u zanru i iznad svega navedenog i da treba da ima bar 11/10 ocenu i nadam se da ce da pobedi sve ove godine sa priznanjima.