Citat:
Dovahkiin kaže:
U jednom od poslednjih peceva, dodali su opciju za "level scaling", moze li neko da objasni kako ta opcija funkcionise u igri? Kako bi zapravo trebala da funkcionise, jer je meni nesto izgleda bilo zabagovano. Pojavljivali su se neprijatelji level 1 dok sam ja bio dosta veci level od njih, a ukljucio sam tu opciju. Dal je bolje igrati sa ili bez toga?
|
Kad je ta opcija ukljucena svi neprijatelji koji su manjeg levela od tebe treba da budu upscale-ovani na tvoj level. Medjutim ta opcija nije najbolja implementirana, jer se javlja taj problem koji si ti pomenuo i iz mog iskustva to se javlja kad igras B&W ekspanziju. Ja sam krenuo od pre skoro mesec dana NG+, posle zavrsetka B&W sa ovom opcijom ukljucenom i nisam naisao taj problem uopste, dok sam i ja dobijao neprijatelje koji su level 1 kad sam igrao B&W.
Medjutim ja imam drugi problem sa NG+ i enemy level scaling opcijom ukljucenom. Kod fist fighting questova javljaju se neprijatelji koji imaju ?? za level i koji me nokautiraju jednim udarcem svaki put.
Generalno W3 je posle 1.12 patch postao takav bug fest da je prosto neverovatno. Ja sam ranije imao par harmless bugova dok sam bio na verzijama manjim od 1.12, ali otkako sam krenuo da update-ujem igru da bih mogao da igram B&W takva *****a su pocela da se javljaju da jednostavno boli glava.