Prikaz jedne poruke
Stara 15.10.2016, 20:06   #6287
Laserstorm
Veteran

Član od: 2.11.2011.
Zahvalnice: 114
Zahvaljeno 187 puta na 113 poruka
Određen forumom Re: The Witcher 3

Citat:
mmike kaže: Pregled poruke

primećujem da se o čemu god da pričamo, na kojoj god temi da pričamo, sve priče svode na "to što si sad napisao nije ok, zato što ja mislim drugačije". još gore ako imamo istomišljenike, onda se svodi na prebrojavanje ovaca i to ko je veći čoban pa ima veće stado.

cenim tvoje mišljenje o witcheru, isto koliko cenim i svoje. dijametralno su suprotna i to je dobro, jer da svi mislimo isto, ne bi imali zašto ni da komuniciramo. baš iz tog razloga, pokušajmo u razgovorima da gajimo različitost i da ne prevaspitavamo svoje sagovornike, bez obzira što nam se mišljenja ne poklapaju, jer i oni imaju agrumente za svoje stavove baš kao i mi za svoje.

u tom smislu, s obzirom da ljudina očigledno ima drugačije prioritete, a samim tim i očekivanja od igre, mislim da je neumesno učiti ga tome kako se uživa u witcheru, jer on očigledno ume da uživa na drugi način u odnosu na tebe.

ako dozvoliš, naravno. ako ne, zajaši.

Ma naravno, to sam i napisao na kraju, nek igra kako hoce. Svako nek radi sta hoce, ovo je jos slobodna zemlja. Evo, ja cu da citam A Song of Ice and Fire knjige tako sto cu da preskacem Arjina, Semova i Sansina poglavlja jer nisu bitna za glavnu pricu i bez njih se moze.

Zaboravljamo da su side i witcher questovi sporedni, ne mora niko da ih igra ako nece, tako da ne vidim neki valjan razlog za zalbu na dijalog i cutscenes koji su vezani za njih, jer je licni izbor da ako ti dijalog i cutscenes za nebitne questove smetaju ti onda te questove i ne radis. Igrati side i witcher questove, a onda se na nekom forumu zaliti na dijalog i cutscenes vezane za njih meni je cudno.
Laserstorm je offline   Odgovor sa citatom ove poruke
Sledeći korisnik se zahvaljuje korisniku Laserstorm na korisnoj poruci:
Bascelik (15.10.2016)