Citat:
Cracked But Whole kaže:
Ja sam se dobrano preznojio tokom nekih borbi, pritom čuka lupa ko luda, kao da se bukvalno borim xD
Ja se uzdam u to da ću za petnaestak godina potpuno zaboraviti većinu toga u vezi sa Witcherom pa da ću moći da ga iskusim kao prvi put.  To mi se sad dešava sa Skajrimom koji nije ni toliko mator, doduše propustio sam dosta toga prilikom prvog igranja.
|
Ma za jedno 5 godina već može witcher 3 ponovo, možda i naprave neke modove pa bude opet zanimljivo. Meni recimo Skyrim posle 3 godine lepo lego ponovo, ali ja recimo Thieves Guild i Dark Brotherhood quest linije nisam ni počeo prvi put, a ni neke sporedne questove a još je tu i DLC Dragonbron, tako da imam šta da igram.
u TW3 kontam da ima dosta questova koja čak nije moguće pokupiti u prvo prvom prelasku.
Ja kad pogledam ono veliku mapu (Novigrad) sad posle ~50 sati sam je obišao tek 1/3, jbg. od posla slabo imam vremena radnim danima a vikend brzo prođe.
U svakom slučaju vidi se sa koliko pažnje su odradili Witcher 3, igra je prelepa a u isto vremen i mračna i jeziva. Nisam još naleteo na neki quest koji je skroz sličan nekom predhodnom ili je dosadan, monster tracking je stvarno inovativno i zanimljivo, svaka ima čast za dizajn okoline nema reči (otvoreni svet u Skyrimu izgleda prilično nabudžen i sintetički tj. stalno slična pećina, grobnica itd.)