Cardboard Boxer
Депресиван и претерано тужан филм са одличном глумом главног глумца...поједине сцене су за сузе, а задња сцена нарочито. Драма која ставља човека у позицију да размишља о неким стварима у животу.
Оцена 7,5/10.
Don't Think Twice
Конзумирам хумор свакоднедно, чак и кад сам тужан, тако да је овај филм био права посластица за мене, а најбољи скечеви из филма су ми имитација Обаме и скеч са станом и сирочићима. Генерално, квалитетна драма са доста хумора, па ко би да се окрене ка добром расположењу и природном хумору, ово не би требао да пропусти. Једина мана је узимање Трампа у негативном смислу са почетка филма, али болест поремећених “либерала” је неизлечива.
Оцеина 7,5/10.
Deepwater Horizon
Тежак филм за гледање због страхоте која се десила на нафтној платформи. Одлична глума, квалитетан филм.
Оцена 7,5/10.
The Great Gilly Hopkins
Диван филм, има емоција које расту око неких ствари док се филм ближи крају. Добар је и глума. Има и смешних ситуација, а кад сумирам, дефинитивно подиже расположење.
Оцена 7/10.
Snowden
Квалитетан филм о Едварду Сноудену, човеку који је устао против своје Владе што га је одвело у веома необичан низ догађаја. Хвала Оливеру Стоуну што нам је омогућио бар неки увид како је изгледало отварање очију грађанима света.
Оцена 7/10.
Café Society
Очекивано опуштајућ филм, са квалитетним глумцима. Режисер је Вуди Ален који је и наратор у филму и то се одлично уклапа са добром радњом. Има доста гламура, лепоте, богатства и Јевреја на све стране са њиховим препознатљивим хвалисањем. Али поента филма је, изгледа ми, да колико год да имаш богатства у новцу, ништа не вреди, ако нема богаства у љубави о чему и сведочи последња сцена филма. Кристен Стјуарт коначно показује да уме да плаче и да прави гримасе (али би то морала много боље,) а Џеси Ајзенберг је, стандардно, занимљив са својим карактеристичним брзим и смешним начином причања.
Оцена 7/10.
Miss Peregrine's Home for Peculiar Children
Леп филм, квалитетна постава, добра глума, занимљива фантазија са типичним стилом Тима Бартона.
Оцена 7/10.
Storks
Сладак, симпатичан филм, са лепом идејом. Има доста добрих сцена, доста смешних сцена, али и мањи број глупих. Иако је ово далеко од нивоа неких врхунски одрађених CGI филмова са животињама, не значи да је лоше.
Оцена 6,5/10.
Genius
Добар филм, али на неки начин ограничен самом причом. Ово је доста сува драма која се тиче шашавог писца и озбиљног издавача и око тога се све врти.
Оцена 6,5/10.
Morgan
Не претерано занимљив, али се то и могло претпостаљвати, посебно узевши у обзир почетак филма који почиње потпуно клише. Добре су сцене борбе, глума, али радња...Ко хоће квалитетан филм, нека под обавезно одгледа
Ex Machina, а
Morgan не бих препоручио.
Оцена 5,5/10.