Prikaz jedne poruke
Stara 16.2.2017, 19:44   #6419
Paladin
Starosedelac

Član od: 20.12.2005.
Zahvalnice: 148
Zahvaljeno 208 puta na 134 poruka
Određen forumom Re: The Witcher 3

Citat:
Ziginho kaže: Pregled poruke
Куповином експ. паса, игра ти се аутоматски ажурира на GOTY верзију.
Kupio juče ekspanzije i odmah dobio GOTY, skida se
A u vezi toga jedno pitanje, skidao sam ga sinoć preko Galaxy i skinuo 80 %, ugasio komp i evo sad upalio i on je nastavio da skida ali kaže da je na 63 % i skida dalje. Kako to? Da li on možda skida veće fajlove i ako prekinem download na nekom od njih onda ga mora skidati ponovo? Ako se ne varam Steam uredno nastavi gdje je stao. Zna li se kad će Galaxy izaći iz bete, jer je dugo u beti.

Ma ja nikako da počnem ovaj Witcher 3 igrati a imam ga već godinu dana, sve me strah veličine igre, tim prije što znam da ja inače igram sporije, pogotovo ovakve igre, zavlačim se svagdje i sve moram obići i vidjeti, a ne mogu previše vremena odvojiti na dnevnoj bazi. Zato mi se dešavalo da neke dobre igre ostavim na neko vrijeme, pa i duže vrijeme, jer kad mi se igra onda igram dosta ali kad mi se ne igra (a to zna doći odjednom) već mi se rade druge stvari onda pauziram sa igrama, i mjesecima. Tako sam i kod Pillars of Eternity napravio dugu pauzu ali sam na svu sreću uspio da opet nastavim, jer RPG je teže nastaviti, "ući" u priču i igru, sjetiti se svega oko priče, igre, likova, mehanike. Iz tih razloga sam započinjao ali ne i završio Baldur's Gate igre, Arcanum, Skyrim, Dragon Age i možda još ponešto tog tipa . Sve se nadam da ću nekad uspjeti odigrati od početka do kraja neke od tih klasika.
Paladin je offline   Odgovor sa citatom ove poruke