Re: The Witcher 3
To se traži. Hvala puno na ovom linku zokocx.
Iskreno, dopada mi se ovaj "silver sword", ali su zeznuli stvar kod balcaka. Ovde su generalno iskombinovali izgled srebrnih maceva iz dvojke i trojke, duzina seciva je iz W3, a balcak je osnovnih dimenzija kao srebrni macevi iz W2 (koji su sa kracim secivom i drskom u odnosu na steel maceve koji su klasicni longswordovi). Trebalo bi da je drska duza za ovu duzinu seciva. Ako su vec isli sa ovom duzinom drske, barem po onome sto sam ja do sada video, ispupceni prsten na drsci bi trebao da bude na sredini, a ne ovako na 3/5 duzine.
Ako je ovo mac radjen po porudzbini, a ne kao showcase primer umeca, onda ovo gore sto sam napisao ne treba shvatiti kao konstruktivnu kritiku, jer je to zelja kupca. Definitivno cu da dodjem licno do radionice da im pogledam uzivo maceve na kojima rade, ne treba se oslanjati samo na slike, vec treba uzeti gvozdjuriju u ruke. To sam napomenuo jer vidim da vecinom rade oruzje za bohurt, tu su nesto drugacije dimenzije i balans u odnosu na real deal robu. Kad skupim kintu eto mene kod njih definitivno.
Poslednja ispravka: Laserstorm (20.2.2017 u 0:07)
|