Citat:
Paladin kaže:
Na početku je bio onaj tutorial gdje može ići ALT ili SPACE kod kretanja u borbi. Onda strong zamah je valjda isto desni klik ali držim SHIFT? A još i castovanje magija. Nekako djeluje previše kombinacija u svoj onoj brzoj borbi kad ih ima svuda oko mene. Ja se nadam da se vježbanjem to može dovesti u red, samo ne znam gdje i kako je najbolje da vježbam, gdje da nađem nešto lakše i manje brojne protivnike, možda najbolje jedan na jedan, da se igram sa svim kombinacijama i vidim kad i kako je šta najbolje.
A obnavljanje healtha ide samo sa hranom? Pošto mislim da meditacija ne pomaže na ovom nivou težine. Da li spavanje u krčmi pomaže, ako toga uopšte ima? Na početku će mi vjerovatno trebati dosta nečega za health dok se još učim borbi, pa šta je najbolje za health? Ove neke borbe sa drownerima su mi znale skinuti dosta healtha, ako već nisam poginuo. Ali kad sam jednom probao da baš sumanuto klikam space i desni klik miša pogađajući ih kod ponekog zamaha nakon nekog vremena sam ih sredio a i health mi skoro uopšte nije ispražnjen. Slična stvar kad sam uletio među neke bandite u šumi, samo space i mahanje mačem i u nekom trenutku su nekako bilo mrtvi.
|
Smanji tezinu ako ti je ovo pretesko. Koriscenje sign wheel-a, ili kako se vec zove, usporava vreme, tako da mozes to da iskoristis da na kratko razmislis gde bi mogao da se pomeris ili koji sign/bomb da iskoristis.
Sto se tice regeneracije, postoji Sun and Stars skill, ako se dobro secam imena (nalazi se u onom general delu skill tree-a), koji otkljucava regeneraciju healtha. Naravno, nakon unlock-a, nemoj da zaboravis da ga stavis na active.