Prikaz jedne poruke
Stara 24.2.2017, 9:32   #6454
Paladin
Starosedelac

Član od: 20.12.2005.
Zahvalnice: 148
Zahvaljeno 208 puta na 134 poruka
Određen forumom Re: The Witcher 3

Citat:
Vladimirus86 kaže: Pregled poruke
Gwent je fenomenalan, ali u početku bi bilo najbolje da prvo pokupuješ karte od lokalnih trgovaca i kovača kako bi izgradio dobar špil.
Već u prvoj krčmi krčmarica ima 5 karata na prodaju, da li da inače kupujem sve karte ili da kupujem samo one jače i skuplje? Ona ima neku Decoy kartu i još neke, neke su level 8 i koštaju 50.

Citat:
Ziginho kaže: Pregled poruke
Што се тиче улагања поена у скилове, можеш рецимо на првих десетак да спуцаш у fast attack, deadly blows и undying! Ја сам тако урадио, јер брзи напади на почетку игре итекако значе кад лупиш противника 3 или четири пута заредом, пре него што стигне да он уопште уради нешто.
Nisam vidio taj deadly blows. A u ovaj fast atack jedan skill može da se upgraduje 5 puta, svaki daje za po 5% jači damage. Zasad sam tu stavio 3. Ali koliko sam vidio unapređenja treba aktivirati, u početku mi je bilo čudno što nisu aktivna. A ovamo imam samo par polja gdje mogu nešto aktivirati , pa ne znam koliko mi se isplati recimo dati poen na neku magiju koja mi ne vrijedi dok je ne aktiviram, a slobodnih polja za aktivaciju nemam, oba su mi zauzeta. Pa sam zato ulagao u upgrade ovog fast atacka jer mi je on aktivan pa od njega odmah imam neku korist. Da li je pametno davati teško zarađene poene u ono što se ne može odmah aktivirati ali će moći nekad kasnije? Doduše vrijedi ako ću pred bitke neke stvari deaktivirati i druge aktivirati, pa tako stalno prebacivati, jer lakše je doći do nekih skillova nego do novih polja za aktivaciju.
Paladin je offline   Odgovor sa citatom ove poruke