Prikaz jedne poruke
Stara 7.3.2017, 14:55   #6479
Paladin
Starosedelac

Član od: 20.12.2005.
Zahvalnice: 148
Zahvaljeno 208 puta na 134 poruka
Određen forumom Re: The Witcher 3

Meni Valen djeluje ogroman, sad sam level 8 sa više od 30 sati a u Valenu ima mnogo lokacija i upitnika koje još nisam ni obišao. Malo sam se sa istraživanja ipak vratio na glavni quest sa Baronom da bih dobijao EXP i levelovao jer se samo tako dobija nešto konkretno na tom polju. Čak sad imam dva skill poena koja još nisam iskoristio. Ni ne vrijede mi dok ne vidim šta mi je najbolje jer ionako nemam slobodnih slotova za aktivaciju. Mada možda da jačam onaj drugi nivo za Igni, to bih mogao, onaj melt armor, već imam jedan poen tu ali sam malo čitao i neki kažu da nije baš nešto, možda se prebacim na Queen i razvijam njega.

Na questu za Pellara (Forefathers' Eve) na onom ostrvu kod rituala sam odabrao da ne napadnem one koji su došli da prekinu riatual pa je Pellar ljut , nije mi se tada tuklo sa njima ali pošto sam baš stao nakon toga možda ipak to ponovim drugačije. Tek nekidan sam vidio da ima izraz za takvo ponašanje "save scumming"

Questovi su zaista dobri, onaj Towerful of Mice je simpatičan, onaj za lovca koji traži ženu još i više.

Ni ja ne znam koliko će meni sati ovde biti potrebno jer mi je Valena ostalo još veoma mnogo . Koliko sam vidio na mapi po preporučenim levelima za regije Novigrad ide nakon Valena pa onda Skelige? Koliko su te regije velike u odnosu na Valen, po sadržaju? Da li će biti questova koji me tada vraćaju u regije u kojima sam bio, ili ipak to ide linearno iz jedne regije u drugu? Osim questova koji već sada traže prevelik level koji ću imati tek nakon Novigrada ili Skeliga. Zasad imam kod onog patuljka u Valenu quest da nabavim nešto za pravljenje oružja u Skeligama pa da mu donesem.

Sa novcem bolje stojim, vidio sam da mogu fino podavati ghoul's blood i slično, samo pazim da ne prodam sve jer bi moglo zatrebati, ali neki višak prodajem.

Ovde se bolja oružja i armor uglavnom craftuju a ne toliko kupuju i pronalaze, a to mi se baš sviđa.
Paladin je offline   Odgovor sa citatom ove poruke