Logan 2017
Gledao sam sinoć u Rodi Hju Džekmana poslednji put u ulozi Vulverina i oduševio se! Nisam imao nikakva očekivanja. Otišao sam u bioskop, jer su me zvali i nisam imao ništa pametnije da radim. Tačnije, devojka je sa sestrom juče gledala neki šou u kome su gostovali Hju Džekman i Patrik Stjuart, nakon čega im je dunulo da gledaju film, a ja sam samo ispratio i kao što već rekoh - oduševio se.
Moram da kažem još, da mi je ovo prvi Vulverin film, ranije sam gledao par
X-MEN filmova, ali nikad zasebno ovako. Imao sam sreće, jer mi kažu da su ovi ranije bili srraanje.
Elem, film je nabijen akcijom, emocijom i malim iznenađenjem(za mene velikim) sa onom klinkom.
Hju i Patrik, kao i onaj albino Britanac genijalni, pogotovo ovaj prvi. Uvek sam ga cenio, gledao solidan broj njegovih filmova, čovek je prosto car

i prodao je ovaj film. Akcija i film ovakvog tipa, bez glumca, kao što je on su smešni. Takođe, svidelo mi se što kada njega nešto boli i ti imaš taj neki osećaj, nešto što nije baš uvek tako u svim akcionim filmovima. Ume da se desi da udarci i povrede ne ostavljaju nikakav osećaj na gledaoce, što ovde nikako nije slučaj. Naravno, to nije samo njegova zasluga kao glumca, već i dobrim delom ljudi koji su ovo snimali.
Film je prosto hebeno dobar i da nema nikakve veze sa Marvelom, opet bi bio odličan, jer je priča nekako jednostavna, a opet ne umanjuje doživljaj i ne zatupljuje. Nema nekog nepotrebnog i prevelikog objašnjavanja i gubljenja vremena. Sve se nekako dešava ispred tebe i ti si uvučen da pogledaš šta će se dalje dogoditi, iako traje 2 i po sata nisam se osećao umorno, kao posle nekih drugih filmova.
Od mene visoka ocena i velika preporuka.