Prikaz jedne poruke
Stara 23.4.2017, 23:01   #6705
buraz
Starosedelac

Član od: 28.9.2011.
Zahvalnice: 434
Zahvaljeno 654 puta na 444 poruka
Određen forumom Re: The Witcher 3

Citat:
Paladin kaže: Pregled poruke
Mora da je to. Nakon videa sad ga se dobro sjećam, ali više dijaloga nego njegove njuške . Sjećam se da mi je bio malo čudan, posebno kako je na prvu znao da pitam za Yennefer i sam je rekao njeno ime. Doduše dao je objašnjenje za to, ali ipak.

Nego počeo sam danas Blood and Wine. Kakve boje , na trenutke mi se sviđa a na trenutke su mi jake. Imam par pitanja, da li je glavni quest ovde dug? Sad na početku kao da su me "vukli" da se držim njega pa sam došao do turnira i prvog susreta sa Henriettom, nisam radio ništa sa strane a na mapi vidim da ima više lokacija sa notice board pa ne bih volio da se zalećem sa glavnim questom, više volim paralelno jedno i drugo pa ne bih volio da ispucam glavni quest prebrzo, ali sigurno nije kratak.

Drugo, za opremu, čim sam došao u Toussaint dobio sam level 39 pa sam craftovao kompletnu Viper opremu koja je dosta jača od Mastercrafted Feline opreme koju koristim već neko vrijeme. Lijepa je Feline ali je i ova Viper lijepa, mada je ova medium a Feline je light. Da li se Grandmaster oprema isto dobija preko dijagrama koje usput pronalazim? Da li je dosta jača od ove Viper opreme? Za Viper set je bio izuzetak da se dijagrami ne pronalaze već kupuju pa ne znam kako je u Blood and Wine za Grandmaster.

Glavni quest nije mnogo dug. Ako se dobro secam, nekih ~14-15h. Naravno, sve zavisi koliko koristis fast travel, da li apsolutno svaku opciju u dijalozima eksploatises, itd.
buraz je offline   Odgovor sa citatom ove poruke