Cistim polako sporedne questove (u glavnoj prici u BW sam dosao tek do dela kada treba da se nadjem sa izvesnim vampirom na groblju). Ostalo mi je jos par komada i onda sam pocistio i sve notice boardove i sve sto mi je bilo dostupno do sada. Ono sto me kopka je da li sam se zaje** u questu sa Vivienne.
Kako ste vi to odradili?
Sledeci quest koji cu da jurim je Grandmaster oprema, ali dobro cu videti da li mi se isplati da investiram u nju. Skupio sam nekih 27k kruna za sada (sa nekih 3k sa koliko sam dosao u B&W), mahom rasprodajuci sve maceve i armore koje pokupim usput jer su merchanti ovde dobrostojeci i placaju dobro. Bilo je zao da izbacim Mastercrafted Wolven Silver Sword ali ovaj novi od Lady of the Lake je jednostavno previse dobar. Steta sto nema slotove za rune kako bi ga i obojio usput.
A sto se tice cene GM opreme, ulozio bih u nju bez razmisljanja cisto radi kompletiranja seta... ali onda ne verujem da cu imati za ulaganje u Geraltovo imanje. Tako mi i treba kad sam vecinu maceva bacao umesto preprodavao tokom glavne igre... A save koji je prethodio ovom NG+ me ojadili cuvari.
Nadam se da cu zavrsiti ovo u narednih par nedelja da mogu konacno da krenem sa Andromedom... Sa tim sto ne znam kako cu nakon ovog igrati neki drugi RPG odmah potom. Standardi su previsoki. Mozda ovaj narodnjak Niera pomogne.