Prikaz jedne poruke
Stara 5.6.2017, 12:12   #6854
Cracked But Whole
Starosedelac

Član od: 26.6.2016.
Zahvalnice: 156
Zahvaljeno 610 puta na 369 poruka
Određen forumom Re: The Witcher 3

Citat:
Laserstorm kaže: Pregled poruke
Slazem se, sami romani nisu toliko fokusirani na Geralta koliko sluze za predstavljanje samog sveta u kome Geralt zivi, zbog toga dosta ljudi i kaze da romani nisu o Geraltu, vec o Ciri. Isto se i meni vise dopadaju zbirke prica, jer bolje oslikavaju nacin rezonovanja koji Geralt ima u odredjenim situacijama, imam utisak da se Geralt ponasa aktivnije.
Pa da, u suštini Sapkovski jeste pisac epske fantastike, a epika podrazumeva događaj većih srazmera . Ja opet nisam veliki ljubitelj ovog žanra (I Džordž Martin mi je odgovarao zbog dobre izgradnje likova i njihovih međuodnosa a ne izgrađenosti sveta, nekad on tek preteruje), i zato možda moj sud nije validan za one koji zaista vole taj žanr

Možda mi je zato i Witcher 2 najgori u serijalu jer je tu tek Geralt ostavljen po strani i upliće se u intrige kraljeva, čarobnica i ratova. Prvi deo je imao to izbalansirano, a zapravo i treći, u kojem je to najbolje odrađeno. To svedoči sam početak igre koji ima lepotu u svojoj skromnosti - dva Witchera, Geralt i Vesemir, love životinju za koju će biti nagrađeni. Meni je iskreno ovo jedan od najlepših početaka igre, baš zato što nije nabijen spektakularnim obrtima i akcijom kakve neke igre znaju da forsiraju radi bombastičnog efekta, da bi posle zgasnuo ton kojim je početak obojen.

Citat:
Paladin kaže: Pregled poruke
Zainteresovan ali preskupo.
Vredi svake pare, ne bih dao punu cenu ni za jednu drugu igru ovog kalibra, ali ime "Yoko Taro" je meni bilo dovoljno da uštekam upravo za ovu svrhu Čim dođe neki sale uzmi obavezno, igra je remek-delo koje zasigurno nije za svakog ali opet - ima vrlo osoben šmek.
Cracked But Whole je offline   Odgovor sa citatom ove poruke