Gde ja sam tek 26 level i skupio sam nekih 35k a dugo nisam craftovao (ni mastercrafted) nešto i kad kupim nešto (sitno) prodam da prodavcu uzmem sve pare.
Plašim se da ću možda sa materijalima uspeti 2 seta mastercrafted i onda sam švorca sa krunama.
Citat:
Dovahkiin kaže:
Al si brz 
Meni je trebalo nekih 30-tak sati ali da iscrpim sve što HoS nudi, uključujući i sporedne stvari.
Sad igram Blood And Wine, obavljam sporedne questove i aktivnosti, i sama ova odvojena ekspanzija je bolja i veća nego mnoge cele igre. Ne znam kakve će naredne igre biti, tipa TES 6, ali stvarno će mu trebati nešto specijalno da bude u koraku sa Witcherom.
|
Mislim da i zato ne žure jer istražuju da to urade kako treba, greota bi bila da to urade kao ovu Fallout 4 reciklažu, meni ono čista sandbox igra. I trojka mi tako ličila a NV nisam igrao, samo sam ga nabavio jer je po ocenama dobar.
Realno ne bi smeli da dozvole da učenik budem dugo na tronu, ipak su se u witcheru ugledali šta je loše u Skyrimu i to poboljšali, samo za dizajn okruženja moraće onog glavnog level dizajnera da zaposle lik pokidao koliko Witcher mapa realno izgleda