Re: The Witcher 3
Posle nesto vise od tri meseca aktivnog igranja TW3 + ekspanzije, stigao sam do kraja za nesto manje od 180 sati. Kako je tesko oprostiti se od Geralta i ljudi iz njegovog zivota, kao sto je verujem i svima koji su uzivali u trilogiji.
B&W je najbolja i najduza ekspanzija koju sam igrao. Tusan je prelep, sa nekih uzvisenja moze ceo da se vidi, pejzaz baca na kolena sve ostale igre otvorenog tipa. Nigde mi vampiri nisu bili bolje uradjeni i mocniji nego ovde, i sam dizajn vrhovnog vampira u beast mod-u i njegovih moci je bas dobro odradjen. Regis-ov beast mod sam video na nekoj slici na wikia stranici, i zakljucujem da se i oni svi razlikuju kada su u tom obliku.
Nekako mi je nezamislivo da ce Geralt da se stacionira, zamisljam da ce malo da odmori sa onim koga ste dobili na kraju, i zatim nazad na Path. Ne moze nomad da ostane u jednom mestu.
Iako igra nije pravi RPG, vec akciona avantura iz treceg lica sa naglaskom na pricu, kao takva mi ulazi u top 10 (u poslednjih godinu dana su mi 2 igre usle u top 10, TW3 i Dark Souls serijal), i nesto je najblize umetnickom delu kada bismo neku igru mogli da etiketiramo kao takvu. Jedina mana je prelaka borba i na najvecoj tezini na kojoj sam od pocetka igrao.
Megalomansko remek delo.
|