Gledajući klipove ovog azijata znam više o CDPR nego o kompaniji u kojoj trenutno radim.
NE želim da znam kavke probleme zaposleni u CDPR imaju, ako menadžment ima i malo više mozga skontaće da nije za svakog takav rad da moraš da daješ 120% iznad maxima svo vreme.
Znam o čemu pričam jer sam nešto slično iskusio, menadžer hoće nešto da se uradi što nije moguće.
Razume se da ponekad treba zapnuti, ali i tu bonusi nisu dovoljni.
Drugo, većina u toj kompaniji su poljaci a i gomila njih su mladi koji sigurno imaju u proseku 2-10 godina iskustva, koji kad su stekli više iskustva + reputacija CDPR sigurno su dobijali mnogo bolje ponude od konkurencije, normalno da su napustili CDPR.
Najveći problem je što CDRP troši pare, umesto da sprečava prazan hod i čuva radnike i poboljšava način rada on samo masovno traži nove, koji opet troše pare kompaniji jer treba vreme da počnu da rade produktivno.
I dešava se to probijanje rokova, pa investitori hoće da zavrću slavine itd...
Na kraju ili će izbaciti Cyperpunk 2077 solidnog kvaliteta pa ćemo dobiti još EE verziju, ili će bankrotirati pa će neko drugi da odluči šta će biti sa igrom.
Mada ako uspeju da isteraju svoju viziju do kraja, dignuće opet standard i u****e se od para...