To the Bone

Нетфликсова драма погађа у срце гледалаца с обзиром да се прича дотиче анорексије, али је заиста приказано квалитетно. Тешко је гледати како се кости истичу и како све те особе пролазе кроз терапију и све то, али глума Лили Колинс је невероватна и изузетно доприноси филму. Добар је и чувени бесмртник, Киану Ривс. П. С. Што се тиче глуме и претераног мршављена за улогу, ектремно сам против, јер може угрозити здравље глумца (нпр. Бејл у филму Машинист). Зашто једноставно не искористити CGI ефекат као са Евансом у 1. филму Капетана Америке.
Оцена 8/10.
The Book of Love

Било је пар застоја на средини са пар одужених сцена, али ништа страшно. Одлична глума, посебно Мејзи Вилијамс, а што се тиче њеног лажног акцента, ако је то разлог да се филму да двојка, тројка или четворка, то је јасна потврда да људски мозак није довољно еволуирао.
Оцена 7,5/10.
The Lost City of Z

Глумци и глума, посебно Сиене Милер, су најбољи елемент ове истините приче о истраживању. Ко воли приче око авантуре, ово је прави филм. П. С. Том Холанд заиста подсећа на младог Нејтана Дрејка, јер овде игра, бар на кратко, сличну улогу.
Оцена 7,5/10.
The Zookeeper’s Wife

Филм се више базира на пропаганду уместо на актуелне догађаје. Елем, ово сам одгледао искључиво због животиња те ми је то што се њима десило било најжалије. У смислу филма као филма, квалитетна ратна драма.
Оцена 7,5/10.
How to Be a Latin Lover

Добра комедија, опуштајућа. Форе су просте и терају на смех. Лик са колицима је најјача фора филма, али генерално, добра забава. Салма Хајек и даље заносна.
Оцена 7,5/10.
Sleight

Неочекивано квалитетан, али доста мрачан и бруталан. Очекивајући трикове и магију, добио сам причу доброг дечка који мора да се пробија кроз живот са својом млађом сестрицом.
Оцена 7,5/10.
Wilson

Симпатична драма коју сам одгледао само због Вудија Харелсона, али ми ни 1 секунд није био без везе. Критике су оштре ка овом филму, али мени је баш легао.
Оцена 7,5/10.
The Ottoman Lieutenant

Вероватно 1 од најгорих љубавних прича које сам икада гледао у већим филмовима уз огромну количину исказане мржње и лошег представљања Јермена и Руса, а уздизање Турака, мада с обзиром да су Турци продуцирали филм, не чуди ме. Већина филма је као да је режирана од CNN-а и Ердогана, али претеравање у многим моментима је толико да вам се просто згади. Штета. Неспоран је квалитет, врсна глума и све то, али са стране чињеница, очигледна глупост. Пази молим те, као да нико не зна да су Турци били на кривој страни у свим ратовима.
Оцена 7/10.
Everything, Everything

Имао сам веома позитиван осећај и опет био у праву. Емотиван филм, нарочито од почетка, али се ствари после мењају. Главна глумица је доста слатка. Током најлепших делова филма ми се осмех није скидао са лица, посебно задњих пола сата. П. С. Ако гледате ово са девојком/дечком, бићете тужни ако сте сами.
Оцена 7/10.
Wish Upon

Солидан хорор, на моменте језив, посебно они
Последња екскурзија осећаји. Има доста клише ствари, посебно типичних америчких средњошколских (борба за популарност, кул живот итд), што штети филму, а опет је радња довољно конзистентна да се прати без некаквих прескакања.
Оцена 7/10.