Re: PlayStation 4 Pro
Ne znam kako odrastao čovek koji 20 godina kupuje nešto što bi trebalo da ga malo edukuje ima ovakva razmišljanja... Ti si mi posle Bulmasofta jedna od većih misterija ovog foruma zajedno sa najjačim likom ikada poznatijim kao Ljuša koji me uvek oduševi jer i dan danas ne znam da li troluje ili ne.
Mani se ćorava posla i fanbojisanja to je najgluplja stvar koju možeš da radiš sebi kada su igre u pitanju.
Nemam nameru da pokrećem PC vs PS4 jer i sam volim i konzole i PC ali moram da objasnim liku nešto: objektivno PS4 jeste dobra konzola i bolji izbor od Xboxa ali samo ako si ekstremno mentalno ograničen i ne vidiš dalje od AAA naslova. Jedan mid-range PC sa instaliranim Steamom je 4x bolja gaming investicija od konzole jer:
- imaš besplatan multiplayer
- nerealne popuste na starije igre
- alternativne sajtove za kupovinu igara
- ekskluzive kojima se ne zna broj za razliku od konzola
- emulatore za sve bitnije starije konzole - konzolašima se uvaljuju "remasteri" da bi dva puta kupili igru umesto kvalitetnih emulatora i to je MS skontao pa sad bije po ušima Sony kad je u pitanju back-compat
- mogućnost igranja svega od RTS i simulacija do AAA skakanja u plašt sena sa kula i tornjeva
Jeste PS4 dobra investicija ali platforma te ograničava ako voliš da igraš specifične vrste igara, ekskluzive su malobrojne a ceo model se kreće ka tome da ćemo dobijati refresh hardvera na svake 2-3 godine - kao da imaš PC koji održavaš.
Znači batali da trubiš na sva usta kao najgora fanbojčina, svaka platforma ima prednosti i mane. A to što se tvoje mišljenje poklapa sa Kuzminim može da bude i vrlo tužna stvar, razmisli i o tome...
|