Re: 3/2007 „SBBuhahahaa”
Svaka cast Marshall George.Apsolutno najkvalitetniji odgovor koji se pojavo na ovom forumu. Moje misli egzaktno! Ako je sve to istina (Ako), da pored toga sto imaju probleme sa opremom oni i dalje fill-uju korisnike samo zato sto im du*e gladno para, ko ih ****. Sa velikim J. Telekom iako nije nikad bio fin i uvek je bio monopolista na trzistu, ipak je ispao relativno korektan na pocetku svoje kampanje-ADSL. Iz njihovog servisa, posto nisam umeo sam da se povezem (falilo je par podataka u brosuri), na poziv posle manje od cca. pola minuta javio mi se cvrkutav zenski glasic koji mi je dosta pomogao. Imao sam i nekih problema sa fiksnom telefonijom, pa su me iz servisa zvali na mobilni telefon i narednih pet minuta diktirali podatke za podesavanje... A iz Qzmine kolumne se jasno vidi da ne samo sto mu po pustali muziku satima dok je cekao da dobije vezu sa servisom (zagusen zbog "zadovoljnih" korisnika ocito)vec su mu i skidali postove sa foruma kao i svima drugima koji su se zalili. Zaliti ih bilo bi isto kao i zaliti Slobodana Milosevica koji nas je drzao godinama u paklu. Sledece jedna stvar sa kojom se slazem sa ConQ je da gomila korisnika i ne pogleda kad skida neki torrent da li i koliko ima seedera i leechera koji dele podatke, kao i kad su fajlovi postavljeni.Ljudima koji hoce da skidaju materijale koji se nalaze na P2P mrezama isto tako mogu da preporucim i par sajtova na kojima ce isto to naci na direktnom downloadu. jedna rec - RAPIDSHARE. Linkove za fajlove mozete naci na sledecim adresama u mom sledecem postu.
Poslednja ispravka: bozabaksuz (3.3.2007 u 17:14)
|