Prikaz jedne poruke
Stara 30.9.2018, 21:43   #7270
Cracked But Whole
Starosedelac

Član od: 26.6.2016.
Zahvalnice: 156
Zahvaljeno 610 puta na 369 poruka
Određen forumom Re: The Witcher 3

Citat:
Akumu kaže: Pregled poruke
Ma da, shvatio sam i sam posle nekoliko walkthrough klipova iz kasnijih delova igre na Tjubu. Em RPG, em zmajevi, baš nije moj đir.
Zapravo, u univerzumu Witchera zmajevi su skoro izumrla vrsta i witcheri ih uglavnom ne diraju
U trećem delu se, koliko ja znam, uopšte ne pojavljuju. Postoje neke varijacije, Grifini, drakonidi al ipak oni su zasebna mitološka bića.

Postoji mnogo toga u Witcheru pored elemenata fantastike. Knjige i igre prave osvrt na pagansku kulturu i slovensku mitologiju, nešto što se retko gde može naći. Atmosfera svake lokacije je unikatna, močvarni predeli Velena prepuni su razbacanih naseobina u kojima žive zadrti seljaci puni strahopoštovanja prema paganskim silama.
Novigrad je mesto političkih intriga i spletki, pijandura, moralnog rasula i bandita, verskih sekti, i sveopšteg haosa u kojem kulminira rasizam prema manjinama. Skelige su ostrva čiji žitelji nalikuju Vikinzima, polu-divlji varvari neprijateljski nastrojeni prema svima koji ne žive na ostrvima.

Svaki quest je prilagođen ovim područjima, a svaki NPC na određenom području ima sopstveni dijalekat, način govorenja, sopstvene tegobe i poglede na svet.

Tako da nije tu samo fantastika dominantna, ima dosta dobrih elemenata priče zbog kojih vredi igrati
Cracked But Whole je offline   Odgovor sa citatom ove poruke
Sledeći korisnik se zahvaljuje korisniku Cracked But Whole na korisnoj poruci:
Dovahkiin (30.9.2018)