Prikaz jedne poruke
Stara 20.12.2018, 10:54   #12777
ZoNi
Deo inventara foruma

Član od: 24.10.2005.
Zahvalnice: 2.400
Zahvaljeno 1.946 puta na 1.424 poruka
Određen forumom Re: Dnevnik gledanja filmova II

Citat:
Pipboy kaže: Pregled poruke
^^^ Mala soba, loša slika, krljav zvuk, popaljena sva svetla po kući (naročito ako gledam neki mračni film, npr., Dark Knighta), konstantno drndanje telefona, sporadično posvećivanje pažnje šta se dešava na ekranu, premotavanje svaki čas... Jep, i ja tako najviše volim da gledam filmove
Možda je kod tebe tako Kod mene je soba odgovarajuće veličine (mada ne vidim kakve veze ima veličina sobe sa gledanjem filmova), dobra slika (meni bolja nego u bioskopima, nekako mi je prijatnija slika na TVu nego na "platnu"), zvuk baš kako treba (još kad bih naterao sve filmove da budu 2.0 ), svetla skoro uvek ugašena (kod mene su obično upaljene samo neke lampe, glavna svetla palim izuzetno retko), telefon mi je i ovako i onako obično na "mute", a ako baš hoću da odgovorim, tu je uvek dugme "pause" na daljinskom... Plus, pozitivno je što uvek možeš da premotavaš film napred-nazad po potrebi i želji, što film može da se gleda u prirodnom položaju (da, mislim na ležanje ) što možeš da jedeš i piješ šta hoćeš, što nema nekulturnih džibera oko tebe itd itd. Sigurno postoji i neka prednost bioskopa, samo mi ne pada na pamet trenutno
ZoNi je sada online   Odgovor sa citatom ove poruke
Sledeći korisnik se zahvaljuje korisniku ZoNi na korisnoj poruci:
polarnimeda (20.12.2018)