Citat:
polarnimeda kaže:
w3 nekako pravi izuzetan korak napred, a ds sjajni korak nazad, ka onome cime su me igrice i osvojile od kako su se pojavile - teskim zadacima! 
|
Uf, znam da su Souls igre odlične, svi ih hvale ponajviše zbog težine, ali kad se dođe u moje godine, posle posla i drugih obaveza samo želim malo da se opustim, a tegobno tamburanje sa hordama neprijatelja uz refleksno testiranje čvrstine tastature više mi ne prija kao nekad.
Zato mi se i Witcher 3 svideo - na normalu je težina, ono, taman. Ljudi kažu prelaka je, treba igrati na najtežem... Ama, ako treba da provodim pola sata u tamanjenu 4-5 neprijatelja, onda bi igru igrao bar dve godine, koliko vremena imam. Uspeo sam da na AC:Odyssey skupim 150+ sati zahvaljući tome što sam bio 2 nedelje na odmoru, a samo drugu epizodu novog DLC-a sam igrao 3-4 dana (juče završio). Što znači da kad bi sad započeo W3 ponovo na najtežem nivou, igrao pedantno kao treći put možda bi je dovršio negde u leto 2020. Dobro, karikiram, ali zato nemam želju da probam DS igre, jer samo želim da se opustim uz malo izazova, a ne da se nerviram što me peglaju kojekakve karakondžule. Za dovoljnu dozu dnevnog nerviranja imam lenje kolege na poslu.