mislim da je johnatan iz navedenog posta u linku promashio poentu..shto se istorijske osnove tiche tu je u pravu ali da je ceo hip-hop losh pa ne slazem se, prvo shto je rep i hiphop teshko porediti..rep je dosta sporiji i ima drugachiju dinamiku od hiphopa..i nastali su u razlichitim vremenskim dobima tako da je nezgodno ih porediti iako su tako slichni..slusham rep vec skoro dobrih 10 godina i hiphop od kad se pojavio i naravno da mislim da je rep bolji..prvo jer su rime lepshe a drugo jer ima drugachiju svrhu..glavno poenta posta je da hiphop nije toliko losh vec ima drugu svrhu kao shto narodnjaci imaju svrhu tako i on ima..jednostavno druga vrsta muzika sa slichnom osnovom kao rep..slushajte kod nas na primer..stari rep iz 90ih i ovo sada tipa tipa BadCopy etc. , to je kao da poredite 2Pac-a i recimo neshto tipa 50cent i tome sl. iako je kao navodno ista osnova to su u suthini dve razlichite vrste muzike...nemojte sada shvatiti da hiphop nema dobrih pesama..u stvari izvodjachi hiphop-a imaju dobre pesme koje ne moraju biti tematike za koju svi mislimo da hiphop jeste...prosto recheno hiphop je lozachka muzika a rep nije

Citat:
Sale013 kaže:
RHCP?? LOL  e imas ukusa za igrice..al za muziku..  Uglavnom mislim da su ti RHCP za devojchice 
|
idi malo guglaj o istoriji peppersa pa razmisli da li si lupio i ostao ziv ili nisi..