tema: Steam
Prikaz jedne poruke
Stara 5.12.2019, 11:04   #12572
Red Dragon
Starosedelac

Član od: 16.7.2006.
Zahvalnice: 275
Zahvaljeno 739 puta na 370 poruka
Slanje poruke preko Yahooa korisniku Red Dragon
Određen forumom Re: Steam

Citat:
singularity kaže: Pregled poruke
Ranije sam kupovao dosta, najviše bundlove sa raznih sajtova i tada su se igre nagomilale. Zadnjih godinu dana ne kupujem ništa samo Monthly i kad je veliki sale na steamu uzmem 10-ak naslova koje sam propustio a kao igrao bih.
Međutim nagomilalo se raznih igara svih ovih godina, ali da budemo iskreno toliko je tu đubreta krš igara koje guraju po raznim paketima i to me najviše i nervira.
Dođe period kad stvarno ne znam šta bih igrao, otvorim bibloteku i kao listam ajde da nešto izaberem. I na kraju se iznerviram vrtim vrtim, retko šta dobro da vidim, a đubreta na tone i na kraju dignem ruke. To što je steam uklonio mnogo igara iz prodavnice iako je i meni smanjio broj igara ja to pozdravljam.

Možda grešim ali ja često radim po principu aj da kupim nek stoji, pa igraću kad tad. Stvorila se zavist od kupovine, a ruku na srce koliko puta odem kupim nešto i kao osećam se bolje kupio sam novu igru, udahnuo malo živosti.
Tipa na summer sejlu sam uzeo https://store.steampowered.com/app/5...er_Chronicles/ a odigrao ga tek pre neki dan.
Taj osećaj je sasvim normalan, da se javi zasićenje.
Čak i za sebe, koga se uvek smatrao (i uvek ću ostati) gamer u duši, naišao je taj period kada mi jednostavno nije toliko do igranja igara. To valjda dođe i sa godinama, željom da se preostalo slobodno vreme utroši na neke kvalitetnije životne stvari.

Uzmi mene za primer. Disco Elysium je naslov koji će možda kod mene zauzeti čak i treće mesto najboljih igara ikada. Ali, za sada sam je odigrao samo dva sata, i već nedeljama je nisam pipnuo. Igra me je zaista "kupila", ali eto, nekako sam na druge stvari usmerio slobodno vreme.

Ali, nemoj da se sekiraš, jednom gamer, uvek gamer, tako da ćete ponovo uhvatiti manija u nekom trenutku.

Eto, ni mene godinama nije bilo na ovom forumu, pa se sad, polako, stidljivo vraćam.

Inače, ni ja nisam kupio išta na sale-u, jedino sitno zadovoljstvo mi je monthly bundle..
Red Dragon je offline   Odgovor sa citatom ove poruke
Sledećih 2 korisnika se zahvaljuje korisniku Red Dragon na korisnoj poruci:
altb (10.12.2019), singularity (5.12.2019)