Prikaz jedne poruke
Stara 3.5.2020, 0:14   #16
MasterChief2
Veteran

Član od: 20.9.2013.
Zahvalnice: 542
Zahvaljeno 181 puta na 140 poruka
Određen forumom Re: Trkač sam, tim se dičim (1) – RaceRoom Racing Experience

Citat:
LoneWolf kaže: Pregled poruke
Nikad ništa nisam igrao sa volanom i kvačilom jer za pare koje daš na to smeće možeš kupiti polovnog Golfa dvicu i imati potpuno VR 3D iskustvo
Hahahhah, ti mora da si iz Bosne Onda nemas pravo glasa

Citat:
makiem kaže: Pregled poruke
I sa tim golfom od 30 ljeta mozes samo glavu da izgubis ako probas nesto ekstremnije od odlaska nedeljom do crkve

Nego, ima li ko savet za ffb volan koji se moze kupiti kod nas, nov? Ja imam logitech formula force ex, 14 godina star, i dalje radi odlicno. Ali voleo bih neki da ima 900 stepeni rotacije, lepo bi bilo i kvacilo. Po onome sto sam video, logitech g29 je jedino da iole valja (i to je maksimalna cena do koje bih isao i to bas ako mora), a iskreno malo sam razocaran kvalitetom logitech periferija u poslednjih nekoliko godina, pa me muci malo da dam toliku kintu na nesto sto bi me izdalo cim istekne garancija.

Ako je bitno, nisam ultra zahtevan igrac, moj nivo realisticnosti je negde oko dirt rally, a donji prag je nfs shift (on mi je odlicno legao, dok GTR 2 mi je bio previse naporan za ucenje, jer kad sam ga probao nisam bas imao vremena za duzi trening, mada sam posle nekoliko sati uspevao da isteram krug za neko pristojno vreme... mozda bih sad imao vise volje da se posvetim realisticnijim simulacijama).
Pa novo, a da valja sa sve kvacilom i menjacem tesko da ces naci ispod 400e. Ja imam Thrustmaster T150 volan (1080 stepeni), T3PA papucice i Logitech Shifter (onaj najjeftiniji, vise mu dodje kao igracka nego menjac, al moze posluziti). Volan sam kupio nov na pijaci za 50e. Na kutiji je pisalo kako je to roba sa reklamacije, ali ja i posle godinu dana koliko ga drndam i koristim nisam skontao sta na njemu tacno ne valja pa je odstranjen. Papucice sam isto kupio nove na pijaci kod istog lika za 40e, isto oznaceno kao roba sa felerom i sa njima takodje nemam problema. Jedina "mana" je sto papucica od gasa skripi (verovatno bi par kapi ulja resilo taj problem). Menjac sam uzeo nov u prodavnici za 60e i preko Arduina ga povezao sa racunarom i upario sa Thrustmaster volanom. Zajedno me je to troje izaslo 150e i prezadovoljan sam. Najvise igram ETS i ATS i to je prava uzivancija na tri monitora i sa kompletnim volanom igrati. Potrebno je malo vremena provesti i namestiti FFB kako treba, meni je u tome pomogao drugar koji je profesionalni vozac kamiona

Poslednja ispravka: MasterChief2 (3.5.2020 u 0:28)
MasterChief2 je offline   Odgovor sa citatom ove poruke