Citat:
nexexcalibur kaže:
Imam, i to lose, ali u pitanju je bio Dell P2417H, serija koja je generalno imala brdo problema, sreca pa sam ga uzeo na daljinu i odmah vratio.
Sa U serijom ne bi trebalo da imas problema. Bitna stavka je da U2419H ima isti response time 8ms kao tvoj stari na koji si navikao, tako da neces imati probleme sa ghostingom
@srksi https://www.dw.com/en/designed-to-fa...lem/a-16369155
|
OK, hvala na informacijama. Jos cu malo pogledati po internetu, i naravno uzeti u obzir sugestije drugih korisnika.
Citat:
ZvezdaniRatnik kaže:
Bojim se da a smo dosli do trenutka da svako moze da garantuje po sop-stvenom rezonovanu po pitanu monitira. Za nove proizvode je limit oko 3 godine, za starije se rok produzava jer su stari proizvodjaci su bili u sramoti da im elektronski delovi tako kratko traju, mada ima i slucajeva exreme, ja recimo rulam ovaj star vrlo dugo, ali te su fitme po odavni zatvorene. Sad kad ukljucim Commodore 64(koji je u shupi) i raspalim Plavu bracu(Blue brothers ili Elite), ferca ko kod prvog puta kad sam je narucio preko Sveta Kompjutera na kasetofonskoj, znaci ovo Dell sedam godina radi po sadasnjim instrukcijama zvuci kao svojevrstan Raj i sedam godina ako traje treba biti itekako zadovoljan. Mihajlo out ...
|
Haha, ne ocekujem da ce novi monitor nadmasit tvoj Commoder 64.
Jasno mi je da se danasnja elektronika pravi da ima sto kraci rok trajanja, ali kod monitora bih ipak ocekivao nesto duzi rok trajanja. Ili, barem dovoljno dug do sledece nadogradnje masine kada cu verovanto uzeti model od 27 inca i 1440p rezolucija. Iskreno sam se nadao da ce moj stari monitor docekati taj trenutak, ali takva je sad situacija. Pa hocu da uzmem nesto kvalitentno da ne bih bacio pare bezveze u vetar.