Citat:
perablenta kaže:
Meni samo jedna stvar nije jasna sa prosto biznis strane:
Teme, znamo već koje, se bukvalno nabijaju na nos nama, koji smo ogromna većina, i koje nas te teme ne zanimaju, od strane jedne mikro grupe zarad... pa valjda te mikro grupe?
Zašto uopšte poslovni ljudi koji vrte milijarde $ baš od ove velike većine omogućavaju ovaj mikro grupi da nam nabijaju na nos ove teme i sami sebi uništavaju biznis?
Prosto mi ne ide u glavu...
Ja da imam biznis gde mi se korisnici mere u milionima, i dođe mi neko ko iza sebe ima par hiljada ljudi, od kojih nema ni 10 mojih korisnika, i ja zbog njih da menjam moj proizvod i to na štetu miliona mojih korisnika koje baš briga za ovu grupu? Moj privatni biznis gde mogu da napišem da zadržavam pravo da obijem uslugu kome god ja hoću i da imam 100% kontrolu na MOJIM biznisom. Pa zašto bih tako nešto uradio?
|
Jedini logican odgovor je da nisu ni malo mikro! Glad i zedj za novcem je odolela bukvalno svim napadima od kada isti postoji a sada dozvoljavaju vec godinama apsolutne failove prvenstveno sa novcanog aspekta zbog mikro grupa? Hm...
Cilj nije da se napravi dobro novo, vec da se unisti dobro staro i mislim da tu nema nikakve dileme.
Znam da nema veze sa temom, ali gledam sada kako je Matrix Resurections rezirala Lana Wachowski.Znam da je jedan od brace Wachowski odmah negde posle treceg Matrixa promenio pol, ali sada citam neki clanak gde se postavlja pitanje zbog cega sestra nije ucestvovala u reziranju, pa se pitam kako sestra kada je sestra rezirala, a ono vise nema brace Wachowski vec su sada sestre Wachowski.Obojica su promenila pol.Hocu da kazem da zaista zivimo u sumanutim vremenima i da strahujem u kakvom ce svetu moja deca odgajati svoju decu...