Citat:
Nestor kaže:
Resident Evil: Welcome to Raccoon City (2021)

Meni je za razliku od ostalih RE filmova ovaj jos i ispao najbolji a evo i zasto, ima dobru atmosferu i izgleda odlicno: Mali gradic, kisa, suma, policiska stanica, onaj cuveni Spencer Mansion... ti neki detalji su mi se dopali a takodje ima dosta slicnosti sa igrom do duse mozda su se malo zaneli jer su u ovakom filmu za koji je ocigledno planiran nastavak jer zavrasava se tako da samo fali "To Be Continued" ali mislim da je greska sto su pokusali da ubace delove iz vise delova i sve to u nepunih 2 sata. Ja sam igrao samo prva 3 dela tako da za ostale nemam pojma da li su ubaceni u film i moglo je i moralo ovo puno bolje no meni se dopao ra razliku od onih prethodnih gde mi ama bas ni jedan nije lego.
|
Slažem se, koliko god da je loš, bolji mi je od 99% onih Andersonovih RE filmova. Bune se ljudi što je B produkcija, ja i volim što je B produkcija, RE mi je oduvek bio drag baš zato što ima taj B production horror feel.
Slažem se isto da je najveća mana filma upravo to što su zbuvali radnju prve dve igre u jedan film, nema prostora za razvijanje karaktera a ni radnje, gulaš paprikaš. Ne znam zašto je toliko teško bilo da se odradi film koji pokriva samo prvi deo igre pa da se lepo odatle ide dalje.
Sve u svemu, I had fun, mnogo verniji film od onih Andersonovih bljuvotina.