Prikaz jedne poruke
Stara 25.12.2021, 14:55   #14932
code master
Starosedelac

Član od: 15.7.2016.
Zahvalnice: 107
Zahvaljeno 498 puta na 292 poruka
Određen forumom Re: Dnevnik gledanja filmova II

The Matrix Resurrections (2021)

Wow uspeli su da naprave najgori film u serijalu, ovo je toliko loše da je jednostavno loše, postoji jedna pozitivna stvar koju mogu da kažem za sam film a to je da ne ignoriše predthodne filmove kao što je recimo to bio slučaj sa filmom Terminator: Dark Fate koji se reklamirao kao direktan nastavak T2 da bi na kraju i tu kiksnuli žestoko. Druga stvar ideja o povratku ponovo u Matriks je na momente zanimljiva ideja, ali ona ovde nije dobro izvedena i rezultat je ovaj nered. Nažalost novi Morfeus i Smit ne funkcionišu nikako, za Morfeusa je tek situacija dosta komplikovana i šta sad jel je igra The Matrix Online sada kanon serijala? (nisam je igrao ali znam šta se tu desilo) a šta tek uradiše sa Smitom, originalno Hugo Weavingu je ponudjeno da se vrati ponovo kao Smit (za razliku od Lorensa Fišburna koga kako on kaže nisu ni zvali) te na kraju nije pristao zbog navodno drugih obaveza, ali i da je on bio tu ne znam kako bi sve odigralo, možda bi nešto tu bilo drugačije ali to je sad šta bi bilo kad bi bilo, da budemo realni osim Smita teško je smisliti novog ultimativnog negativca. Meni je prosto neverovatno da postoje pojedini kritičari koji su dali pozitivne ocene kako bi opravdali ovaj treš od filma. Ukratko priča je bezveze, specijalni efekti i akcione scene ništa posebno, upotreba arhivskih snimaka iz prošla tri filma su previše da ubijaju u pojam i ovaj film je trebalo da ostane nedovršen i da nikada ne ugleda svetlost dana.

Poslednja ispravka: code master (25.12.2021 u 23:24)
code master je offline   Odgovor sa citatom ove poruke