Citat:
Johnny-24 kaže:
Какви су ти утисци, да ли је добар миш, какав је при игрању, волео бих нешто конкретно за њега да чујем, мсм није баш исти, али је вероватно сличан, и таман се ту појавиш екстра. Хвала унапред на одговору
|
Od jeftinih (dobro, jeftinijih) bezicnih nemas boljih od Razera i to Hyperspeed modeli (Basilisk, DAdder). Logitech ima budjave switcheve na svemu sem G502 X (koji kod nas kosta 20k+), a Viper nema jeftiniju verziju sa baterijom (ni ovaj moj Ultimate koji sljaka vec 3 god bez greske, ni noviji V2, ali na mom ubija u pojam sto je microUSB punjenje, srecom retko).
Viper V2 i bezicni Promisevi imaju do 8000hz polling rate, ali to mora igra da podrzava, da imas 240 do 360+ frejmova (znaci CS GO, Overwatch i Siege, mozda Apex), i moras doplatiti jos 30e za dongle jer gani iz Razera ga prodaju posebno iako reklamiraju misa sa 4k polling rate u wireless modu. Mana 4k je sto baterija traje max 12h i to bez RGB-a.
TLDR: uzimaj taj Hyperspeed DA V2 ili Hyperspeed Basilisk, koji god da ti odgovara po tezini i obliku. Izuzetak je ako trazis neki ambidex misa, onda juri Logitech u tom cenovnom rangu (i reklamiraj kad krene da dvoklikce). Ja licno bez problema koristim i ambi i desnoruke ali mi ambi malo vise leze zbog claw gripa.
Sent from my iPhone using Tapatalk