Prikaz jedne poruke
Stara 16.6.2023, 23:53   #1269
buraz
Starosedelac

Član od: 28.9.2011.
Zahvalnice: 435
Zahvaljeno 661 puta na 446 poruka
Određen forumom Koji miš predlažete?

Citat:
Johnny-24 kaže: Pregled poruke
Какви су ти утисци, да ли је добар миш, какав је при игрању, волео бих нешто конкретно за њега да чујем, мсм није баш исти, али је вероватно сличан, и таман се ту појавиш екстра. Хвала унапред на одговору

Od jeftinih (dobro, jeftinijih) bezicnih nemas boljih od Razera i to Hyperspeed modeli (Basilisk, DAdder). Logitech ima budjave switcheve na svemu sem G502 X (koji kod nas kosta 20k+), a Viper nema jeftiniju verziju sa baterijom (ni ovaj moj Ultimate koji sljaka vec 3 god bez greske, ni noviji V2, ali na mom ubija u pojam sto je microUSB punjenje, srecom retko).

Viper V2 i bezicni Promisevi imaju do 8000hz polling rate, ali to mora igra da podrzava, da imas 240 do 360+ frejmova (znaci CS GO, Overwatch i Siege, mozda Apex), i moras doplatiti jos 30e za dongle jer gani iz Razera ga prodaju posebno iako reklamiraju misa sa 4k polling rate u wireless modu. Mana 4k je sto baterija traje max 12h i to bez RGB-a.

TLDR: uzimaj taj Hyperspeed DA V2 ili Hyperspeed Basilisk, koji god da ti odgovara po tezini i obliku. Izuzetak je ako trazis neki ambidex misa, onda juri Logitech u tom cenovnom rangu (i reklamiraj kad krene da dvoklikce). Ja licno bez problema koristim i ambi i desnoruke ali mi ambi malo vise leze zbog claw gripa.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Poslednja ispravka: buraz (17.6.2023 u 0:01)
buraz je offline   Odgovor sa citatom ove poruke