Citat:
S.t.a.r.a.c. kaže:
Care, ovo nije tvoja kuca, dvoriste.
Pojedini izgleda ne razumiju sta je forum.
|
Niko ne zabranjuje bilo kome da ovde komentarise, poenta je da je ovo jedna video igra i ne vredi stresirati se oko kvaliteta iste. Iznece se misljenje ali ako se nekome unapred ne dopada, cemu mracenje po forumima konstantno i to pre nego sto igra izadje?
Naravno da je to samo jedno misljenje ali u vecini slucajeva to nisu neki argumentovani razlozi i sve vise forum podseca na Nostradamusova prorocanstva gde ljudi 2 godine unapred znaju sta ce i kako ce biti. Pa imas ljude koji vide zenu kao glavnog lika i odma kukaju na woke.
Nije ovo kritika direktno na NastyB, covek je jednostavno pesimistican (ne potpuno bez razloga) ali mislim da ovo "preskocis" forum vise vazi za generalno sve kojima se igra unapred ne dopada. Forum se pretvara u jako toksicno mesto. Ne vredi mraciti unapred, bar ja tako mislim.
Inace, da dodam malo na raspravi

Ja smatram da je GTA kao serijal izuzetno precenjen i da osim nekih zaista kvalitetnih stvari ne nudi nista toliko sto bi zasluzivali titulu najprodavanijeg medija ikada
GTA IV mi je bio uzasno dosadan nakon jedno 10 situacija gde raskrstis sa nekim da bi krenuo da radis misije za drugog i da i kod njega raskrstis nakon par misija.
Neprezicna pucnjava, uzasan sistem zaklona, uzasan sistem pamcenja progresa, usudicu se reci i bezveze fizika koju inace svi hvale (ja se izvinjavam, ali pijano teturanje kada nekoga pogodis puskom meni jako smesno izgleda

). Da ne pominjem KATASTROFALAN PC port koji ni dan danas ne radi kako treba
Ali i pored svega toga jednostavno ne mogu reci da je GTA IV losa igra, a kamoli los GTA naslov. Cak naprotiv, dobra je....ali to dizanje u nebesa jednostavno.....ne bih
Pa eto kao jedan takav "pesimista" ne bih mogao da kazem da je ovo katastrofa u najavi.