tema: [Android] OPPO Reno 10 8/256
Prikaz jedne poruke
Stara 13.3.2024, 21:46   #11
todos
Deo inventara foruma

Član od: 9.12.2005.
Zahvalnice: 4.620
Zahvaljeno 2.665 puta na 1.598 poruka
Slanje poruke preko Skypea korisniku todos
Određen forumom Re: OPPO Reno 10 8/256

Ево после неког времена коришћења могу рећи неку реч о томе.
У доњем делу почела да се одлепљује заштитна фолија коју је ту ставила фабрика. Стоји и даље али треба да размишљам о замени. Заштитну маску нисам узео, телефон држим у платненој врећици од неких наочара. Нема нити један видљиви траг коришћења, мада мора да се води рачуна кад те се користи јер је клизав не толико али постоји могућност да испадне.
Користио сам неки програм који иде уз њега за заштиту података. Мало сам се играо са њим и једва сам успео да вратим телефон у нормално стање. Тај програм је дошао уз телефон и више неће бити активиран.
Пошто се не крећем много због ноге која је скоро изашла из гипса, мало сам користио камеру. Међутим без обзира што нема оптичку стабилизацију фотографије изгледају прилично добро. Чак сам се мало изненадио позитивно по том питању, јер имам фото апарат и знам шта су добре фотографије.
Ето и ову поруку куцам са телефона и нема словних грешака, то ми је битно и уме бити фрустрирајуће кад се пишу дугачке поруке или кад се врши преписка са другом страном.
Ето могу рећи да сам прилично задовољан, и та батерија издржи цео дан плус остане и за следећи с обзиром да га поприлично користим, а са 67w се експресно допуни. Видећу даље, само једно знам да неће ни дан дуже бити у употреби после две године. Једноставно нема потребе а треба и мало ресурса оставити наредном кориснику.
todos je offline   Odgovor sa citatom ove poruke
Sledećih 3 korisnika se zahvaljuje korisniku todos na korisnoj poruci:
Filip89x (23.3.2024), Picard (15.3.2024), tref (14.3.2024)