Prikaz jedne poruke
Stara 17.6.2024, 12:00   #7989
sasagrof
Član

Član od: 18.12.2006.
Zahvalnice: 2
Zahvaljeno 75 puta na 26 poruka
Određen forumom Re: The Elder Scrolls V - Skyrim

Zadnih mesec i kusur dana sam dangubio skidajuci razne modliste sa wabbajack, do sada sam instalirao jedno 7-8 naravno neke brisem da bih probao druge, prostor na disku je ogranicen jer su neke modliste i preko 400gb i 1500 + modova. Zakljucak je da se vracam mojoj mod listi od 300 modova jer je najstabilnija i izgradjena je oko requiem.Ono najsmesnije je da je to fitgirl verzija 1.5.97. Aniversary edition sa CC sa steam je na drugoj particiji, i to je preduslov za vecinu modlista. Zasto sam ja moju izgradio na fitgirl verziji, pa dosadilo mi je da vodim racuna da Bet. ne upgrejduje igru ako neoprezno kliknem na ikonu. Usput sam otkrio ruski sajt Lastrium sa ubedljivo najlepsom verzijom Skyrima ikada a to je modlista The Last Dark. Rusifikovana je u dubinu tako da ko zna ruski eto da se malo poigra. Ja sam je prebacio na engeski sa polovicnim rezultatom. Da li su u pitanju DynDolod i Enb bolje uradjeni nego kod moje liste ili sta jos neznam ali to je ponavljam najlepsi Skyrim Se koji sam ikada isprobao.Naravno ja necu nikada instalirati hiljadu i kusur malih modova tako da i nisam konkurentan sa takvim listama.

Poslednja ispravka: sasagrof (17.6.2024 u 12:07)
sasagrof je offline   Odgovor sa citatom ove poruke